Als het niet langer lukt de zorg thuis te organiseren, is thuisblijven geen optie meer. Opname in ons hospice kan dan een goed alternatief zijn. We ontvangen u én uw dierbaren graag in de warme, huiselijke sfeer van ons bijna-thuis-huis. Onze vrijwilligers staan daar voor u klaar. Samen met de huisarts, wijkverpleging en uw familie en vrienden.

Het hospice

In ons hospice bieden wij zorg aan ongeneeslijk zieke mensen. In een warme sfeer ontlasten en ondersteunen we er zieken en hun naasten in de laatste fase van het leven.

In ons huis vindt u op de benedenverdieping de gemeenschappelijke woonkamer, de keuken en ons kantoor. Aan de achterkant van het pand ligt een prachtige tuin.

Boven hebben we vijf gastenkamers, verdeeld over twee verdiepingen. De kamers zijn ingericht met een hoog-laagbed met nachtkastje, een kledingkast, twee fauteuils, een sta-op-stoel, een televisie en een radio. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning. Een keukentje met spoelbak, een kleine koelkast en een voorziening om koffie (nespresso-apparaat) of thee te zetten maakt de inrichting compleet. Verder is er op elke verdieping een badkamer en toilet aanwezig.

Opname overwegen

Natuurlijk is de stap naar opname in het hospice groot. U kunt tevoren dan ook altijd informatie aanvragen of een afspraak maken voor een oriënterend bezoek. Is zo’n oriënterend bezoek geen optie meer? Dan hebben wij ook een fotoboekje beschikbaar dat u een indruk geeft van ons bijna-thuis-huis.

Aanmelden

Denkt u over opname in het hospice, wilt u meer informatie of wilt u een oriënterend bezoek aan ons bijna-thuis-huis brengen? Neemt u gerust contact met ons op.

Contact

Haarstraat 29, 4201 JA Gorinchem

Telefoon: 0183 40 60 40

Mail: info@hospice-gorinchem.nl

Direct een bericht sturen:

    Korte impressie hospice