Verschillende instanties financieren een deel van ons werk. Helaas staan deze reguliere inkomsten door wijzigingen in de wet- en regelgeving en door bezuinigingen elk jaar verder onder druk. Daarnaast zijn we voor 30% van onze exploitatie afhankelijk van donaties, giften en sponsoring. We hebben dus aanvullende middelen nodig om ons werk te kunnen voortzetten.

 

Hoe u kunt helpen

U kunt ons, als particulier of als bedrijf, op allerlei manieren helpen. Bijvoorbeeld door ons ‘het goede doel’ van uw activiteit te maken of door ons structureel te ondersteunen als vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Wat uw bijdrage ook is, wij stellen uw inspanningen zeer op prijs.

 

ANBI-status

Omdat onze organisatie de ANBI-status (RSIN: 8061.09.014) heeft, kunt u uw gift aftrekken van de belastingen. Kijk daarvoor ook op de site van de belastingdienst www.belastingdienst.nl/

 

Schenken via een legaat/testament

Een bijzondere manier van schenken is het legaat. Via een legaat kunt u een bepaald bedrag schenken aan een door u gekozen persoon of instelling. U legt het legaat via de notaris vast in uw testament.

 

Meer informatie?

Wilt u ons steunen en wilt u meer informatie? Neemt u dan vooral contact met ons op.

 

Waarom enkele sponsoren ons steunen:

Plus Sterk

Rabobank

Wie zijn onze sponsoren?

 

 

 

Contact

Haarstraat 29, 4201 JA Gorinchem

Telefoon: 0183 40 60 40

Mail: info@hospice-gorinchem.nl

Direct een bericht sturen:

    Korte impressie hospice