Met ingang van 4 januari j.l  is de bezoekregeling in het hospice veranderd. We willen zoveel mogelijk de 1,5 meter maatregel in huis waarborgen voor uw veiligheid en die van onze vrijwilligers. Dat betekent het volgende:

Voor u en uw familie geldt onderstaande regel:

• Er mogen 2 bezoekers per dag komen, met uitzondering van kinderen onder de 13 jaar. Daarnaast is er altijd bezoek op maat mogelijk, in overleg met de coördinator.
  • U kunt alleen gebruik maken van de voordeur van het hospice.
  • Als u het hospice betreedt, draagt u een mondneusmasker en gebruikt u handalcohol voor de handen.
  • Bij binnenkomst vragen wij u zich te registreren op kantoor of bij de vrijwilliger en een checklist in te vullen.
  • Mocht u enige corona gerelateerde klachten hebben, dan verzoeken wij u niet naar het hospice te komen.
  • Tijdens het bezoek blijft u op de kamer en doet u de kamerdeur dicht. Het mondneusmasker moet u ook ophouden en wij adviseren u zoveel mogelijk 1,5 meter afstand te houden.
  • Indien er een vrijwilliger onze gast moet helpen bij de persoonlijke verzorging, bezoek graag in het zitje in de gang plaats nemen.
  • Koffie en thee kunt u zelf op de kamer zetten.
  • Wilt u zich weer even afmelden bij de vrijwilligers als u weggaat.

Voor alle bezoekmaatregelen geldt dat wanneer de situatie verandert en het overlijden nabij is, we in overleg met u zoeken naar een passende oplossing. We proberen ook dan ons zoveel mogelijk aan de maatregelen te houden ter bescherming van ons allemaal.

Uiteraard houden wij de ontwikkelingen nauwgezet in de gaten. Voor meer achtergrondinformatie adviseren wij om te kijken op de website van het RIVM: www.rivm.nl. Deze informatie is betrouwbaar en actueel voor Nederland.

Als er vragen zijn, kunt u altijd even contact opnemen met ons via tel. 0183-406040

Haarstraat 29, 4201 JA Gorinchem

Telefoon: 0183 40 60 40

Mail: info@hospice-gorinchem.nl