Op zaterdag 13 oktober was het bij Hospice Gorinchem een komen en gaan van bezoekers. Het was verheugend te zien dat meer dan 50 belangstellenden gehoor hadden gegeven aan de uitnodiging om op de Dag van de Palliatieve Zorg een kijkje te nemen in het hospice. Vrijwilligers leidden de bezoekers rond die daardoor van huis én tuin een goede indruk kregen van wat het hospice te bieden heeft aan haar gasten en familie. Menig bezoeker was aangenaam verrast door de warme en open sfeer. Onder het genot van koffie, thee, een drankje en wat lekkers waren er fijne gesprekken. Ook was er veel belangstelling voor de hospicefilm die in de serre werd vertoond. 
Wij danken alle bezoekers en vrijwilligers die aan deze geslaagde dag hebben meegewerkt.

Open Dag 2018

Contact

Haarstraat 29, 4201 JA Gorinchem

Telefoon: 0183 40 60 40

Mail: info@hospice-gorinchem.nl

Direct een bericht sturen:

Korte impressie hospice