Op de Open Dag van oktober 2017 werd de nieuwe film gepresenteerd aan een breed publiek. Deze film van ca. 20 minuten is zeer geschikt om een beeld te geven van ons werk in het hospice en de zorg thuis. Wij gebruiken de film dan ook bij onze presentaties voor verenigingen, kerkelijke gemeentes en andere organisaties. Sinds kort beschikken wij ook over een zeer korte film (van ca. anderhalve minuut). De maker, Rick Roos, is erin geslaagd om met een compilatie van beelden uit de langere film ook in deze korte film een goed beeld  te schetsen van de activiteiten van Hospice Gorinchem. Mocht u met ons willen kennismaken en snel een beeld willen krijgen van onze organisatie, schroomt u dan niet contact met ons op te nemen.

Haarstraat 29, 4201 JA Gorinchem

Telefoon: 0183 40 60 40

Mail: info@hospice-gorinchem.nl

Direct een bericht sturen: