Zaterdagmiddag 28 oktober opende Hospice Gorinchem haar deur voor belangstellenden. Voor de start van de middag had de organisatie onderdak gevonden in de foyer van De Vijf Zinnen, op steenworp afstand van het hospice. Met een druk op de knop startte wethouder Hans Freije de nieuwe promotiefilm, geproduceerd door Rick Roos van de Beeldkazerne. Dat deze jonge filmer goed begrepen had wat directie, bestuur en vrijwilligers over het voetlicht wilden brengen, bleek uit de vele lovende reacties die hij kreeg. In twintig minuten heeft hij een beeld weten neer te zetten van de terminale zorg in het zorghuis en thuis, zoals dat wordt uitgevoerd door Hospice Gorinchem. Even later onthulde de wethouder bij de voordeur van Haarstraat 29 een naambord met het nieuwe logo. Daarna volgde een rondleiding door het hospice. In de foyer van De Vijf Zinnen werd het vertonen van de film afgewisseld met live music van Lisette van den Berg en Bram te Kamp (Scarlet Stories). Bezoekers konden onder genot van koffie/thee en gebak spreken met vrijwilligers van het hospice of informatie verkrijgen over de terminale zorg. Ook werd nog drie maal een rondleiding voor belangstellenden gehouden in het hospice.
De organisatie kijkt terug op een geslaagde middag en bedankt allen die hieraan hebben meegewerkt.

Haarstraat 29, 4201 JA Gorinchem

Telefoon: 0183 40 60 40

Mail: info@hospice-gorinchem.nl

Direct een bericht sturen:

Korte impressie hospice